Image Abyss Video Game Crash Bandicoot
1 Like
 Favorite
Add Author
This is a preview! Click the image to view full size!
Additional Info:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ismertető

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy jóvoltából te is átélheted Crash Bandicoot legizgalmasabb kalandjait, méghozzá megszépült, minden téren a modern konzolok tudásához igazított küllem és kibővített tartalom társaságában, aminek részeként soha nem látott pompában ismerheted meg a játéktörténelem egyik legendáját.

A kollekció részeként a sorozat első három epizódjának felújított verzióját kapjuk meg, így Xbox One-on is átélhetjük a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot: Warped élményét, amelyben kedvenc hősünk oldalán ezernyi dobozt zúzhatunk szét, és megannyi almát falhatunk fel, miközben teljesítjük az akadályokkal teli pályákat.

Merthogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy keretein belül talán megszépült a három klasszikus epizód megjelenése, azonban az élmény szempontjából ugyanaz a régi vágású atmoszféra vár ránk, mint ahogyan annak idején megismerhettük a 3D-s platformerek egyik koronázatlan királyát. Akár nosztalgiázni van kedvünk, akár új élményekre vágynánk, ez a tartalmas csomag mindenkinek kötelező a gyűjteményébe!

ID / Dimensions / Size / Type 343793 / 800x800 / 348.78 kB / JPG
License All Rights Reserved
Date Added 1 year, 6 months, 1 day ago
Logged In Users Can
Suggest Better Categorization
Report Bad Content
Report Bad Tags
Share This Crash Bandicoot Image

Embed Codes!

Websites & Blogs (HTML):

Linked BBCode (Forums):

Comments & Captions:
Explore More Images in the Video Game Category!

Pichu, Pikachu, and Raichu around a campfire